Τρίτη 29 Μαΐου 2012

The Gathering:Ο νέος δίσκος. Ακούστε ένα καινούριο τραγούδι



Νέα και από το στρατόπεδο των experimental rockers, The Gathering οι οποίοι φαίνεται ότι κάτι σκαρώνουν.
Μετά την δημοσίευση του "Heroes For Ghosts", έρχονται με ένα ακόμη καινούριο τραγούδι και πολλά σχόλια για το νέο δίσκο αλλά και το νέο τραγούδι, "Meltdown". Ο νέος δίσκος θα φέρει τον τίτλο "Disclosure" και θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.
"Μια πρώτη γεύση για το νέο άλμπουμ είναι το "Meltdown". Και πάλι ένα επικό τραγούδι το οποίο είναι ένας συναισθηματικός ισχυρισμός  για το πώς μπορεί κανείς να συμβιβαστεί με τα γεγονότα στη ζωή. Αυτή τη φορά όμως, έχουμε μια εντελώς νέα φωνή χρωματισμό το τραγούδι: ο Frank (κιμπορντίστας μας) τραγουδάει επίσης!" είπε σε μία δήλωση το συγκρότημα σχολιάζοντας το νέο τραγούδι.


Σχολιάζοντας το δίσκο γενικά είπαν: "Το Disclosure είναι το πιο προσωπικό σύμπλεγμα ήχων που έχουμε κάνει ποτέ. Το άλμπουμ είναι ένα μεγάλο πάντρεμα μεταξύ ηλεκτρονικών και οργανικών ήχων, και έχει ένα ευρύ φάσμα από χρώματα, τραγούδια. Με μεγάλα επικά τραγούδια με τα οποία μένουμε στο προσωπικό μας χαρακτήρα. Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για αυτό το album το οποίο είναι μια αντανάκλαση στο τι είμαστε καλύτεροι να κάνουμε καθώς και η επιθυμία μας για πειραματισμό. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει 12 Σεπτέμβρη και θα περιλαμβάνει κομμάτια όπως τα: Paper Waves, Meltdown, Heroes for Ghosts, Gemini, Missing Seasons, See for Miles, Paralyzed (ακόμα σε τυχαία σειρά). Αυτή τη φορά το όμορφο έργο τέχνης για το άλμπουμ γίνεται από τον καλλιτέχνη Carlos Vergara Rivera από τη Χιλή. Το χειροποίητο εξώφυλλο είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι μας "Heroes For Ghosts" που κυκλοφορήσαμε πέρυσι."
Ακούστε το νέο "Meltdown" σε αυτή τη σελίδα: http://thegathering.bandcamp.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου