Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Katatonia: O νέος δίσκος. Οι πρώτες λεπτομέρειες



Ο νέος δίσκος των Katatonia είναι σχεδόν έτοιμος, μόνο μας μένει και η ημερομηνία κυκλοφορίας. Και αυτό φρόντισε η μπάντα να ενημερώσει στις τελευταίες της δηλώσει και τις σχετικές λεπτομέρειες.
Στις 27 Αυγούστου ορίστηκε λοιπόν η  κυκλοφορία του νέο άλμπουμ με την ονομασία "Dead End Kings" και θα κυκλοφορήσει μέσω της Peaceville Records. Η ηχογράφηση έγινε στα Ghost Ward Studios & The City Of Glass και της παραγωγής επιμελήθηκαν οι Anders Nyström, Jonas Renkse, ενώ στη μίξη ήχου ήταν ο David Castillo, γνωστός για τη συνεργασία του με τους Opeth και τους Bloodbath . Μέλη της μπάντας σχολίασαν τον επερχόμενο δίσκο.

Jonas(φωνητικά): "Το Dead End Kings βρίσκεται στους διαδρόμους του μυαλού μου όπου δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Να είστε οι βασιλιάδες, βασίλισσες σε αυτούς τους χώρους ακόμη και αν είναι αδιέξοδο. Μεταφέρετε το φορτίο σας με υπερηφάνεια. Αυτό κάνουμε είκοσι χρόνια τώρα και συνεχίζουμε. Βασιλιάδες, γιατί πιστεύουμε σε αυτό που εμείς δημιουργούμε, στη δική μας ενοχλητική πίστη."

Anders(κιθάρες): "Αυτό το άλμπουμ έχει "πόρτες" που περιστρέφονται σε πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, αλλά παραμένουν μεταμφιεσμένα μέσα στη μουσική ταυτότητα των Katatonia. Περπατήσαμε τη λεπτή γραμμή μεταξύ του προσπαθώντας να μην επαναληφθούμε αλλά ούτε και να απομακρυνθούμε από αυτό που οι άνθρωποι γνωρίζουν και αγαπούν. Είμαστε έτοιμοι τώρα να παραδώσουμε τις αποδείξεις αυτής της δουλειάς όποια κατεύθυνση και αν πήρε, τώρα εσείς αποφασίζετε. Είμαστε βέβαιοι ότι η δημιουργικότητα και το πάθος για αυτό το album είναι κάτι που θα αντηχεί ακόμα και πέρα ​​από το αδιέξοδο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου