Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

MASTODON: ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ "CRACK THE SKY'' !


  Το όνομα της καινούριας δουλειάς των  Mastodon είναι ήδη γνωστό. "The Hunter" λοιπόν με ημερομηνία κυκλοφορίας να μην έχει ακόμη οριστεί ειδκότερα απλά μέσα στο 2011, ηχογραφήθηκε στην Atlanta και το Los Angeles  με παραγωγό τον Mike Elizondo (Avenged Sevenfold). Τα τραγούδια που θα περιέχει θα είναι τα εξής: Curl Of The Burl, Dry Bone Valley, Blasteroids, The Octopus Has No Friends, All The Heavy Lifting και Stargasm.
  Όσον αφορά το ακυκλοφόρητο σπάνιο τραγούδι του "Crack The Sky" "Deathbound", αυτό θα είναι διαθέσιμο από τις 28 Ιουνίου στο http://www.adultswim.com/promos/201106_kiasingles/index.html
για free downloading.

2 σχόλια:

  1. Hello!!
    Μπορεί κάποιος να μου πει από πού είναι αυτή η εικόνα που συνοδεύει το post??? Προφανώς. δεν είναι το εξώφυλλο του "The Hunter"... Απλά αναρωτιέμαι για το σχέδιο με το φίδι, αν είναι από κάποια κυκλοφορία των Mastodon ή αν είναι fan-made...?
    Thanks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. Δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά που είπες είναι οπότε δεν πρόκειται για κάτι σπάνιο. Πιθανώς είναι μέσα εικόνα μέσα από το δίσκο αν και δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά γιατί δεν το έχω. Πάντως η λεζάντα κάτω από το "The Hunter" ανήκει σε ένα blog που το έβαλε εκεί ως copyright. Ελπίζω να σε βοήθησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή