Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Rage Against The Machine: Γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους με επετειακή κυκλοφορία

Επισήμως μετά την πρώτη κυκλοφορία τους,το Νοέμβριο του 1992, οι Rage Against The Machine και μετά από μόνο 4 κυκλοφορίες σε 20 χρόνια, μία διάλυση και μία επανένωση θα γιορτάσουν το Νοέμβριο τα 20 χρόνια από την ίδρυση τους. 
Ιδρυμένοι το 1991 οι Rage Against The Machine υπήρξαν ρηξικέλευθοι σε όλους τους τομείς. Μουσικά με έναν κιθαρίστα σαν τον Tom Morello, του οποίου οι επιρροές κυμαίνονταν από τους Public Enemy και τους Run–D.M.C. μέχρι τους Clash και τους Sex Pistols ήταν προφανές ότι ο ήχος που θα έβγαινε από αυτήν την κιθάρα δεν θα ταν συνηθισμένος.  Αναμφισβήτητα η εμβληματική φυσιογνωμία και ερμηνεία του Zack de la Rocha που θύμιζε freestyle ήταν το κερασάκι στην τούρτα σε  ένα ντεμπούτο που άφησε ιστορία και σηματοδότησε παρόμοιες μελλοντικές προσπάθειες που ακόμη και για το ίδιο το συγκρότημα δεν έφτασαν στο επίπεδο του "Rage Against the Machine ". Χειμαρρώδεις στους στίχους του μιλάνε για την κοινωνική καταπίεση, τις πολιτική του ψεύδους με ένα τραγούδι- ύμνο μιας ολόκληρης γενιάς και την ερμηνεία του De la Rocha να φωνάζει σε όλων τις συνειδήσεις "Fuck you I won't do what you tell me!".
 Η επετειακή κυκλοφορία των RATM λοιπόν θα περιέχει την επανεκτέλεση του ομώνυμου πρώτου άλμπουμ τους συμπεριλαμβανομένου και πολλών παλιότερων demo, της live εμφάνισης της μπάντας από το Finsbury Park του Λονδίνου και πολλά άλλα...
 






RATMreissue.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου